Selamat Datang Ke Forum KELAB KERETA LAMA.. Ianya bukan sekadar kelab kereta tp ini satu komuniti..kearah membangkitkan nolstalgia kereta lama..
It is currently Tue Sep 02, 2014 2:29 am

Contact Us | All times are UTC + 8 hours



Welcome
Selamat Datang Ke Forum KELAB KERETA LAMA

Anda belom mendaftar sebagai pengguna sah forum ini..
Apa yang anda perlu buat sekarang hanyalah RegisteR.
Cepat dan mudah..

IKUT LANGKAH BERKENAAN BG YG BARU NK REGISTER
1. Anda hanya perlu click Register dan mengisi detail information yg diperlukan dan Submit.
2. Confirmation Email akan dihantar ke email anda.
3. Buka email anda dan click confirm.
4. Kemudian Masuk Salam Perkenalan dan Buat Introduction Diri anda.


PERINGATAN: SELEPAS SHJ ANDA REGISTER..DIHARAP ANDA TERUS KE RUANGAN SALAM PERKENALAN UTK INTRO DIRI ANDA..GAGAL BERBUAT DEMIKIAN ACCOUNT ANDA AKAN DI SCRAP TANPA NOTIS!
Terima Kasih


Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 1:41 pm 
Offline
Nak pakai olskool
User avatar

Joined: Thu Jul 29, 2010 8:55 pm
Posts: 25
Location: taman medan petaling jaya
salam ......

saya nk jual ford laser merah kembar kepada mazda 323.....thn1983 ada sportrim..1.3cc enjin xde hal pn cume otneter dia jer cam da x power xboleh nk cas betri....harga buka RM1000 rodtax idup sampai thn depan bulan 11......klo ada kol la along tgk kete terus boleh ambik, tukar nme sendiri...pape pn harga tu boleh nego la sampai jadi ambik.....kete tu bawak gi keja je dlam kawasan PJ ngn KL tu jer ......klo nk buat spare part pn boleh tp ambik terus sebijik......klo ada nk tukar ngn nissan sani yang elok-elok pn bleh xde hal.....pape pn boleh runding...............

_________________
Gerakan belia 4B Petaling Jaya Selatan
(Ford Laser BBW 6093)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 1:42 pm 
Offline
Nak pakai olskool
User avatar

Joined: Thu Jul 29, 2010 8:55 pm
Posts: 25
Location: taman medan petaling jaya
along_razmer wrote:
salam ......

saya nk jual ford laser merah kembar kepada mazda 323.....thn1983 ada sportrim..1.3cc enjin xde hal pn cume otneter dia jer cam da x power xboleh nk cas betri....harga buka RM1000 rodtax idup sampai thn depan bulan 11......klo ada kol la along tgk kete terus boleh ambik, tukar nme sendiri...pape pn harga tu boleh nego la sampai jadi ambik.....kete tu bawak gi keja je dlam kawasan PJ ngn KL tu jer ......klo nk buat spare part pn boleh tp ambik terus sebijik......klo ada nk tukar ngn nissan sani yang elok-elok pn bleh xde hal.....pape pn boleh runding...............


gambo kete tu dia kat profile pic no kete lak tu di BBW 6093.......

_________________
Gerakan belia 4B Petaling Jaya Selatan
(Ford Laser BBW 6093)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 8:16 pm 
Offline
Tripple Weber
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2008 9:58 am
Posts: 1488
aik..nape nak juai?

_________________
mau terbang dengan 120Y??calling~!
~~0172981539~~


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 8:32 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 03, 2010 8:19 pm
Posts: 1
telefun pls.////

gambar lagi sedup sikit!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Thu Nov 04, 2010 12:43 pm 
Offline
Pasang Roll Cage
User avatar

Joined: Mon Mar 15, 2010 11:41 am
Posts: 2827
Location: AS.KED
colly wrote:
telefun pls.////

gambar lagi sedup sikit!!!!


salam bro...dh intro blm...
marah nnt otai2...buat salam perkenalan dlu k :mrgreen:

_________________
===========================

daa



chelan...a lot stuck!! N/A


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Fri Nov 05, 2010 2:07 am 
Offline
Pasang Roll Cage
User avatar

Joined: Fri Oct 30, 2009 6:04 pm
Posts: 2805
Location: sate town
wow..murah tu..
bump!

_________________
from MAZDA to DATSUN

012-2607535
019-3762484


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Fri Nov 05, 2010 9:37 am 
Offline
Nak pakai olskool
User avatar

Joined: Thu Jul 29, 2010 8:55 pm
Posts: 25
Location: taman medan petaling jaya
ingt nk pakai nissan sunny ke lain2 kete la ........senang cerita nk cari kereta lain....yang CC power sikit....boleh buat jln jauh2 sikt al maklum la teman ni suke memancing redah sane redah sini redah ikot suke hati hahahahaha klo pakai kete ni alamat x lame la ..........nk pakai 4WD x mampu lagi mahal sgt yang thn 80an pn agak mahal la harganya tu..............

_________________
Gerakan belia 4B Petaling Jaya Selatan
(Ford Laser BBW 6093)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: nk jual ford laser kembar mazda 323 RM1000.....
PostPosted: Sun Nov 07, 2010 2:36 pm 
Offline
Mencari kereta

Joined: Tue Dec 29, 2009 4:17 pm
Posts: 159
jauhnyee...kalau kat kangaq aku dah p servei...klau chasis masih ok nak je kusambar


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

Contact Us | All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
 cron
Donate Now
Donate Now



Hosted by © 2014 FreeForums.org | Create a free forum | Powered by phpBB
About FreeForums | Legal | Advertise Here | Investors | Contact FreeForums.org
Report Violation

subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye
suspicion-preferred