Selamat Datang Ke Forum KELAB KERETA LAMA.. Ianya bukan sekadar kelab kereta tp ini satu komuniti..kearah membangkitkan nolstalgia kereta lama..
It is currently Wed Jun 28, 2017 11:47 am

Contact Us | All times are UTC + 8 hours



Welcome
Selamat Datang Ke Forum KELAB KERETA LAMA

Anda belom mendaftar sebagai pengguna sah forum ini..
Apa yang anda perlu buat sekarang hanyalah RegisteR.
Cepat dan mudah..

IKUT LANGKAH BERKENAAN BG YG BARU NK REGISTER
1. Anda hanya perlu click Register dan mengisi detail information yg diperlukan dan Submit.
2. Confirmation Email akan dihantar ke email anda.
3. Buka email anda dan click confirm.
4. Kemudian Masuk Salam Perkenalan dan Buat Introduction Diri anda.


PERINGATAN: SELEPAS SHJ ANDA REGISTER..DIHARAP ANDA TERUS KE RUANGAN SALAM PERKENALAN UTK INTRO DIRI ANDA..GAGAL BERBUAT DEMIKIAN ACCOUNT ANDA AKAN DI SCRAP TANPA NOTIS!
Terima Kasih


Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 1:07 pm 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
untuk tahun ke 6 berturut2, aku masih lagi menjadi golongan2 jiwa kacau, hidup tak senang, tertekan hidup, tidak percaya pada diri sendiri, dilema dalam membuat keputusan......sebab apa?..... ini lah jawapannya....

ku sangkakan wandv ada di sana....begitu gembira sekali....rupanya org lain
Image

ko mmg membuatkan aku jatuh cinta yg kali keberapa ntah
Image

tiada jodoh antara kita
Image

salah satu dari 6 buah 910 coupe yg ditemui...ada 2 biji yg spec 'boleh lupa bini sekejap'
Image

pikap2 mcm ni mmg banyak sungguh.......cantik2 pulak tu...masalahnya.....poket aku pulak yg tak cantik
Image

biasa dlm citer hindustan je boleh tgk org bercinta dlm hujan....hari tu, ada la sorang budak puchong tu buat gile bercinta dlm hujan
Image

sampai skrg masih tak tau model apa.....nasib baik bini tolong tahan...kalau tak mau aku peluk coupe ni dlm hujan
Image

Bro Alpha Romeo ke tu.....nasib baik hati dah tawar pada mango
Image

inilah dia salah satu punca kenapa topik ni bertajuk mcm tu
Image


Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 1:33 pm 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
ingatkan abang adi datsun tadi..
Image

kali ni tak kurang dari 5 buh carina coupe yg aku jumpa di KK sahaja
Image

tu dia sabah style....kat kl ada bran ke mau letak carb keluar dari bonet pastu jalan2 pusing town...
Image

mereka ni bermadu....jadi harap maklum la kenapa sampai takleh duk dekat2 tu
Image

ini pulak punca kedua aku dilema...satu 2tg twin carbies, satu lagi 1jz inside
Image

yg ni pulak....mmg cun lagi.....dlm proses pembikinan....
Image

konon2 spray satu body tu, org tak kenal la yg tu model sprinter...
Image

tiada jodoh antara kita....tak sangka ko sudah jadi kereta drag...
Image

projek rahsia si Pitung.....jadi aku mmg takleh reveal sgt....nanti Pitung marah...kalau main kereta di Sabah, seharusnya kenal siapa Pitung ni
Image

cacat pun cacat la...janji rare
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 1:43 pm 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
model datsun apa ni.....biasa tgk dlm fb hightopfade jer
Image

antara corona liftback yg menarik gak la kalau nak tiru mekap
Image

rasa2, aku mcm pernah je pakai kere mcm ni sebelum ni...kereta apa ni aaa?
Image

mekap2 mcm ni, mmg kebiasaan di KK....jgn pelik la pulak..
Image

jumpa jugak sedara jauh Cresta GX71 aku tu...ni rupa blkg
Image

ni plak rupa depan dia....Nizam Cress pakai model yg sama..dah 2 keping saman tu..maknanya dah lama la sadai kat situ
Image

cik carina yg tegak2 bodynya
Image

bontot pun tegak2 lagi...pandai owner jaga cik carina ni
Image

ni pulak cik corona markII....penampilan menarik betul...
Image

masih seksi lagi bontotnya
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 1:46 pm 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
sambung esok pulak


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 2:17 pm 
Offline
Kena Saman JPJ
User avatar

Joined: Thu Sep 04, 2008 5:19 pm
Posts: 3219
adikberadik laurel tu... Nice...

_________________
PUT THE FORCE IN YOUR REAR
ImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 3:32 pm 
Offline
Repair Henjin
User avatar

Joined: Mon May 16, 2011 8:41 pm
Posts: 658
arghh takmau buat jambatan sambung semenanjung dengan sana ka?

_________________
失恋から溶融心臓へマンゴー〜510
Kindness is a language the deaf can hear and the dumb can speak…


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 5:11 pm 
Offline
King of Wangan
User avatar

Joined: Thu May 29, 2008 4:36 pm
Posts: 5634
mag wrote:
sambung esok pulak


mintak mag hentikan semua ini..

_________________
Ijad- 0124641821
Image
Muka hensem pn xguna klu keta tak laju..

GO TO MY BLOG


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 5:17 pm 
Offline
Baru Settle Saman
User avatar

Joined: Fri Jul 15, 2011 12:24 am
Posts: 3626
2 dia best nya..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 5:58 pm 
Offline
Kena Saman JPJ
User avatar

Joined: Mon Nov 02, 2009 4:05 pm
Posts: 3401
Location: ess pee
Image


cehhhh... ko pergi jumpa si pirate ya.., wakkakakakkaka...
huhuhuhu

_________________
...life just like a chess, if you don't make a move, you loose teh game like mess..
gona rock you like a huricane....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 9:04 am 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
hahahahaha...sekali kantoi plak dgn cikgu.......ingatkan baru nak rahsia....

anyway...tq pada pirate pasal pickup aku dgn family kat airport........pastu sempat gak la aku gi rumah dia tgk dia tgk projekkan enjin 2tg tu... kagum aku tgk hasil tgn dia.... dan yg best tu, ada lagi sebiji celica lain dia gunakan utk panjat pokok kelapa jer...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 9:12 am 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
ni celica apa plak ni....cun gak kalau nak gi merisik bakal tunang
Image

ini mazda 929 4 drs for sale.....kondisi cantik2 lagi...no hp dan harga dah ada tu...apalagas
Image
Image

yg ni plak mazda 929 2drs...not for sale
Image
Image

pikap toyota mcm ni mmg pemandangan biasa kat sabah (bukan kat kk saja tau)
Image

daihatsu charmant yg rupa amat senonoh lagi
Image
Image

mango ni tak jumpa lampu blkg dia agaknya
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 9:20 am 
Offline
Tripple Weber

Joined: Wed Feb 11, 2009 9:03 am
Posts: 1183
khas utk abg alib
Image
Image

ni plak crown apa ni?
Image

akhirnya MAG gembira bila dpt berjumpa model yg dicari2 disana.....tapi sayang...model diesel rupanya....no irs, no power window
Image
Image

nice herbie....the only bug yg cun yg aku jumpa di kk..kalau tak silap herbie ni milik pengerusi bug kk rasanya
Image
Image
Image
Image

nice crown lagi......cantik sgt body dia
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 12:27 pm 
Offline
Pasang Roll Cage
User avatar

Joined: Mon Mar 15, 2010 11:41 am
Posts: 2827
Location: AS.KED
ketuk lutut,ketuk lutut...

_________________
===========================

daa



chelan...a lot stuck!! N/A


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 9:42 pm 
Offline
King of Wangan
User avatar

Joined: Thu May 29, 2008 4:36 pm
Posts: 5634
gamba awek sabah ba kau beruba xdak ka mag?

_________________
Ijad- 0124641821
Image
Muka hensem pn xguna klu keta tak laju..

GO TO MY BLOG


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MAG dalam dilema di Sabah
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 9:55 pm 
Offline
Tampal Sticker KKL

Joined: Wed Jan 28, 2009 12:57 am
Posts: 274
airasia mlm ni bertolak pukul berapa heh...?

_________________
Back To The Future 1976 - Galant SL


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Contact Us | All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Donate Now
Donate Now



Hosted by © 2017 FreeForums.org | Create a free forum | Powered by phpBB
About FreeForums | Legal | Advertise Here | Investors | Contact FreeForums.org
Report Violation

subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye
suspicion-preferred